• Nedsat pris

Reko Bomuld

22,00 kr.
15,00 kr. Spar 7,00 kr.
Inkl. moms

100% genbrugs bomuld

Farve
Antal
På lager

 

 

 

Mød Reko Bomuld - et 100% genbrugs bomuldsgarn som produceres af rester som bliver til overs ved produktion af T-shirts. Dette er muligt ved at fibrene først trækkes fra hinanden for derefter at blandes, kartes, sorteres og endeligt spindes igen til en sammenhængende tråd. Et strikke garn som du nu kan holde i din hånd.

Et miljørigtigt alternativ. Med Reko tager vores producent hånd om et rest materiale fra mode industrien som ellers skulle have været håndteret på en anden måde. Desuden anvendes en fiber, som allerede er farvet, hvilket gør garnet endnu mere miljøvenligt. Dette betyder at selve produktionen bliver billigere, hvilket gør det endnu nemmere for dig at vælge et miljørigtigt alternativ.

Omhyggeligt udvalgte farver.  Den største udfordring ved produktionen er at matche alle de forskellige fibre så de rigtige farver kommer frem. Et enkelt parti består ofte af flere små partier som er nøje udvalgt for at kunne give et smukt slutresultat. Når vi nu kan fortælle at Reko kommer i 30 forskellige farver ved med andre ord at de ved hvad de taler om.

Da Reko har samme tykkelse og strikkefasthed som Jarbo Soft Cotton findes der allerede masser af opskrifter på Jarbo.dk som du kan vælge imellem. Med garnets unikke struktur kan du på denne måde give nyt liv til de eksisterende opskrifter.

 100% genbrugs bomuld

50 gr = ca. 75 m

Strikkepinde nr. 4 mm

Strikkefasthed: 18 masker x 25 pinde = 10 x 10 cm

Hæklenål nr. 4 mm

Hæklefasthed 17 masker x 20 omg = 10 x 10 cm

Oeko-Tex® certified

16 Varer

Specifikke referencer

ean13
7391724242023